Πολυθρόνες

Ο περισσότερος κόσμος έχει συνδέσει την ξεκούραση και την άνεση, στο χώρο του σπιτιού, με την κρεβατοκάμαρα. Δικαιολογημένα, μιας και έχουμε συνδέσει την ξεκούραση με τον ύπνο και την άνεση με το κρεβάτι μας, που ιδανικά είναι το κρεβάτι Cocoon.
Πέρα από την κρεβατοκάμαρα, η άνεση θα πρέπει να είναι συνώνυμη και του σαλονιού μας. Στο σαλόνι περνάμε τις περισσότερες ώρες την ημέρας μας, οπότε είναι επιβεβλημένο τα έπιπλα που θα επιλέξουμε θα πρέπει να είναι άνετα, πέρα από όμορφα.
Στο άκουσμα του σαλονιού το μυαλό πηγαίνει αυτόματα στον καναπέ, ίσως και δικαιολογημένα. Αυτές που κάνουν πραγματικά τη διαφορά στα σαλόνια, όμως, είναι οι πολυθρόνες. Η επιλογή της ιδανικής πολυθρόνας είναι σημαντική καθώς, όσο δελεαστικός κι αν είναι ο καναπές, η ανεξαρτησία και άνεση της πολυθρόνας την καθιστούν νούμερο 1 επιλογή! Μάλιστα, ενώ πολλά ζευγάρια αγοράζουν μια πολυθρόνα στην αρχή, με τη λογική του “απλά να υπάρχει”, αλλά καταλήγουν να την διεκδικούν σε καθημερινή βάση και έτσι, οι πολυθρόνες γίνονται 2.
Οι πολυθρόνες της Fabbrica ποικίλουν σε εμφάνιση και τύπο, ώστε να ταιριάζουν σε κάθε χώρο. Πολλά διαφορετικά στιλ, υφάσματα, χρώματα, αλλά όλες έχουν έναν κοινό γνώμονα: την άνεση.

Πολυθρόνα με μπράτσα

Συνήθως ταιριάζουν καλύτερα σε ένα σπίτι με πιο κλασσικό στιλ, αλλά με την κατάλληλη επιλογή υφάσματος μπορούν να δώσουν έντονη έμφαση και σε πιο μοντέρνα σαλόνια. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η πολυθρόνα Wood, η οποία μπορεί να “σταθεί” σε όλα τα είδη σαλονιών, ανάλογα με την επιλογή υφάσματος/δέρματος που θα γίνει.

Πολυθρόνες χωρίς μπράτσα

Μια πολυθρόνα χωρίς μπράτσα συνήθως καταλαμβάνει λιγότερο χώρο. Αυτού του τύπου οι πολυθρόνες είναι πολύ άνετες, καθώς δίνουν μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων και στάσεων, χάρη στην έλλειψη των μπράτσων. Βυθιστείτε στην άνεση της πολυθρόνας Demo και θα καταλάβετε ακριβώς τι εννοούμε.

Πολυθρόνα με φτερά

Χαρακτηριστικό της συγκεκριμένης πολυθρόνας είναι η ψηλή πλάτη, για τέλεια αίσθηση άνεσης και χαλάρωσης. Η πολυθρόνα Alta είναι το πιο αντιπροσωπευτικό παράδειγμα, καθώς η πλάτη της είναι το δυνατό της σημείο. Η ίδια καρέκλα μπορεί να υλοποιηθεί σε πολλές παραλλαγές, τελείως διαφορετικές μεταξύ τους, ανάλογα με την επιλογή χρώματος στο ύφασμα, χρώμα ή τεχνόδερμα.
Επειδή η άνεση δεν έχει όρια υπάρχει πάντα και η επιλογή του ανάκλιντρου (σεζλόνγκ) Blazer, το οποίο προσφέρεται για να παρακολουθήσετε τηλεόραση, να χαλαρώσετε διαβάζοντας ένα βιβλίο και, γιατί όχι, να κοιμηθείτε.